..hon laddas med laddplatta smiley Här lägger hon sig så snart John Blund kommer med säcken. Det är en kylmatta som är hennes bästa liggplats, och där laddar hon helst sina batterier.
Om de andra vill sova ihop med henne får de vackert lägga sig i hallen…
..förutom när hon är blöt, för då klarar hon att mysa ihop sig med resten av flocken.
När hon inte ligger på laddning leker hon oftast med Tossa…
..men nu har svartsjuka Gezz tinat ordentligt …
..och de har riktigt roligt ihop.
Vissa gånger måste Gezz fortfarande ta till tricket att ignorera Kensi. Det är inte lätt att låta bli att sno henne ben, så då är det lättare att inte låtsas om både Kensis och benets existens. Duktig Gezz!
Tossa lever ibland farligt i benets närhet, men hon låter Kensi tugga ifred. Duktig Tossa också! smiley Taxi vägrar att plåga sig med synen av att ben tuggas utan att hon får något, så hon brukar gå och lägga sig i något annat rum. Duktig tjej! Anledningen till att de vuxna bara får ett ben i veckan är att de tuggar i sig sina omedelbums och med stor frenesi. Om de fick så mycket ben de ville skulle de rulla fram. smiley
Mellan laddningarna hjälper hon också matte med nya växthuset…
..här är nog grejorna du letar efter matte!
Kensi är nu 11 veckor gammal, och börjar redan bli stor.
Den lilla tjejen som kom hem för tre veckor sedan har redan vuxit om både Taxi och Gezz. Idag är det dags för vägning, och det ska bli spännande att se hur tung hon blivit. Förra veckan vägde hon 9,1 kg,och när jag hämtade henne 6,7kg.